جمعه ٢٨ مرداد ١٤٠١ -

زمان بازدید : 3.43

صفحه اصلي > آرشیو اخبار

برگزاری سی و یکمین جلسه شورای پژوهشی مرکز
سی و یکمین جلسه شورای پژوهشی مرکز در روز چهارشنبه مورخ 12/05/1401 برگزار شد.
 دوشنبه ٢٤ مرداد ١٤٠١ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری کارگاه "معرفی ظرفیت ها و فرصت های علمی پژوهشی کشور چین جهت همکاری های بین المللی دانشگاهی"
وبینار "معرفی ظرفیت ها و فرصت های علمی پژوهشی کشور چین جهت همکاری های بین المللی دانشگاهی" توسط اتاق گرنت معاونت بین الملل دانشگاه در تاریخ 26تیرماه 1401 برگزار می گردد.
 سه شنبه ٢١ تير ١٤٠١ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری پنجمين سمپوزيوم بین المللی کاربرد تصويربرداري در تحقيقات پيش باليني به صورت مجازي
پنجمين سمپوزيوم کاربرد تصويربرداري در تحقيقات پيش باليني، در تاریخ 26 و 27 مردادماه 1401 برگزار می گردد.
 سه شنبه ٢١ تير ١٤٠١ - نظرات : ٠متن کامل >>
فراخوان حمایت از طرح های پژوهشی در زمینه آزمون های تشخیصی و ارزیابی توانبخشی دراختلالات مربوط به مغز و شناخت(زیر 18 سال)
ستاد راهبری توسعه علوم و فناوریهای شناختی ریاست محترم جمهوری از طرح های پژوهشی در زمینه آزمون های تشخیصی و ارزیابی توانبخشی دراختلالات مربوط به مغز و شناخت حمایت می نماید.
 سه شنبه ١٠ خرداد ١٤٠١ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری کارگاه مجازی " آمار کاربردی برای غیر آماری ها" در 4 و 11 و 18 خرداد ماه 1401
کارگاه سه روزه مجازی " آمار کاربردی برای غیر آماری ها" در خردادماه 1401 برگزار می گردد.
 سه شنبه ١٠ خرداد ١٤٠١ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاري کارگاه هاي مرتبط با علم سنجي در بازه زمانی 6 ماهه اول سال 1401
مدیریت امور پژوهشی و واحد علم سنجی دانشگاه علوم پزشکي مجازي، کارگاه های آموزشی مرتبط با علم سنجی شامل: شاخص های علم سنجی، تحلیل و آنالیز استنادات و... را برگزار می کند.
 سه شنبه ٢٧ ارديبهشت ١٤٠١ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری همایش کشوری "آموزش و مراقبت جامع در پاندمی کرونا " در تاریخ 25 و 26 خرداد 1401
 شنبه ٢٠ فروردين ١٤٠١ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

پیوندهای مهم
معاونت تحقیقات و فناوری

سامانه نوپا

سامانه منبع یاب

سامانه علم سنجی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس :تهران خیابان کارگر جنوبی ، خیابان کمالی بیمارستان لقمان حیکم ، مرکز تحقیقات اختلالات شنوایی

تلفن : 51025783 - 021
پست الکترونیک : hdrc@sbmu.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.