×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1402/07/06 - 08:24
  • بازدید : 83
  • تعداد بازدید : 63
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری نشست خبری طرح تحقیقاتی خاتمه یافته با جناب آقای دکتر حجت اله عباس زاده

با سلام و تشکر از اختصاص وقتی که جهت ارائه گزارش کار طرح تحقیقاتی "  بررسی تاثیرات سلول درمانی  با استفاده از سلول های بنیادی انسانی در بیماران دچار مولتیپل اسکلروزیس بر بهبود EDDS  : مطالعه مروری " داشته اید:

  1. هدف شما از اجرای این پروژه چه بوده است؟

هدف از اجرای این پروژه بررسی میزان بهبود پس از درمان با سلول های بنیادی هست که میزان بهبود را در بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس (MS) مورد ارزیابی قرار بدهیم تا ببینیم بهترین روش درمانی با توجه به سلول درمانی در درمان مولتیپل اسکلروزیس چه چیزی هست.

 

  1. لطفا بطور مختصر در خصوص اقدامات انجام شده جهان در مورد پروژه ی مورد نظر و همچنین اقدامات انجام شده توسط جنابعالی و همکاران در جهت دستیابی به اهداف تعیین شده چه بوده است؟

برای رسیدن به این اهداف ما بررسی کردیم که وضعیت سلول درمانی در درمان مولتیپل اسکلروزیس به چه صورت هست و کارهایی که در دنیا در این زمینه انجام شده است چقدر اثر بخشی داشته است. برای همین ما انواع منابع Soure  را مورد بررسی قراردادیم تا ببینیم که مناسب ترین منبع Soure  با توجه به شرایط خود بیماری مولتیپل اسکلروزیس چه چیزی هست.

 

  1. لطفا دستاورد های پروژه را بصورت مختصر و قابل درک برای مخاطبان محترم توضیح دهید؟

دستاوردهایی که ما در این پروژه به آن رسیدیم این بود که مناسب ترین منبع Soure  در Hematopoietic Stem Cells و Mesenchymal Stem Cells  ها هستش که بعد از  Immunosuppression  که روی خود سیستم ایمنی انجام می شود این تزریق برایشان انجام شود که دوز تزریق بسیارحائز اهمیت است و میزان سلول هایی که در هر دور تزریق مورد استفاده قرار می گیرند باز مهم هست و همچنین فالوآپ اینها.

در نتایج این مطالعه و دستاوردهای ما این طور نشان داده شد که میزان مرگ و میر با سلول درمانی به صورت معنی دار کاهش پیدا میکند و حتی می توانیم در مواردی ما از تزریق سلول های بنیادی بصورت آلوژن استفاده کنیم.

  1. لطفا در خصوص تجاری سازی دستاوردهای پروژه توضیح بفرمایید؟

          نکته ای که در این خصوص وجود دارد این است که میتوان منبع Soure سلول های بنیادی را میشود بصورت آماده و آلوژن در دسترس داشته باشیم و هر موقع که بیمار مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس احتیاج به استفاده از آن ها را داشت در اختیارشان قرار دهیم که حتما نیاز به این نداشته باشد که به صورت اتولوگ این فرآیند انجام بشود.

  1. با انجام این پژوهش، کمک به حل مشکل یا معضل موجود در جامعه خواهد شد؟

حل مشکل یا معضلی که در جامعه وجود دارد این است که مولتیپل اسکلروزیس(MS) به سیستم درمان هزینه خیلی بالایی را وارد می کند و هر چه زودتر تشخیص داده شود مناسب تر خواهد بود و بعد از اینکه اقدامات اولیه انجام شد سلول درمانی میتواند میزان مرگ و میر را  خیلی کاهش دهد و همچنین میزان هزینه بیمار را کاهش دهد و می توان گفت که به اقتصاد سلامت هم کمک زیادی خواهد کرد.

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,آرشیو اخبار
  • کد خبر : 132041
کلید واژه

صدا

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب